The best road-trip EVER!

Helgen har varit underbar, den slår den förra. Mitt liv leker, det enda jag kan klaga på är att alla inte har det lika bra som jag! 

Helgen i stora drag:

Avfärd i fredags eftermiddag, arrival i Montpellier framåt åtta. Slog upp våra MINI MINI tält, käkade middag och hade det allmänt trevligt, lyckades slockna i varmluftsballongen hyfsat tidigt. Vaknade upp runt sju, perfekt temperatur i tältet. Det är precis rätt tid för camping i Frankrike nu! 
Packade ihop allt, begav oss towards Marseille, yippi! 
Sightseeing i förmiddagssolen, och så en liten färja ut till Frankrikes Alcatraz, ett före detta fängelse i ett ex-chateau på en liten ö utanför stan. Nice med lite svalkande vind i hettan! 



Lunch och lite shopping, sen bar det av till Cassis, där campingen låg. Det blev en lååång men trevlig kväll med makaroner och kortspel, och så en rätt skön natts sömn. 

Söndagen blev en beach-dag! Hur varmt som helst, och stranden var underbar! 



Så det blev lite bränna, vilket betyder brun nu! Eller nja, en början iaf =) 
På vägen tillbaka stannade vi och tog ett kvällsdopp, superskönt det med! Hur varmt som helst, trots att den var halv åtta på kvällen. 



Tillbaka-turen tog sin lilla tid, vi landade hos Meike vid halv ett, sov några timmar och begav oss till franska-kursen i morse. Trots lite sömnbrist var det jättetrevligt, måndagskurserna är verkligen bra, alla har så intressanta historier att berätta. Men det är bara två gånger kvar! Fatta, två måndagskurser kvar! För Ida blir det bara en. Det är nästan sorgligt. 

Men men, att slutet närmar sig betyder ochså början på nåt nytt, nu väntar franskt bröllop, en massa avsked och så en vecka i Nice! Kan inte vänta, om marseille var unerbart, hur bra måste inte Nice vara?!  

Kommentarer
Postat av: Anna

Heej Klara! Vad härligt du ser ut att ha där borta på andra sidan jordklotet! Redan badat o allt! Man blir ju lite avundsjuk :P Nej då det är du värd :) Ja men de klart vi måste ses när du kommer hem och självklart blir det singstar! Kramar på dig!

2009-05-28 @ 19:49:07
URL: http://hottis.blogg.se/
Postat av: sötast

guud vad mysigt att campa! :) blir som anna väääldigt avis på sol och bad...

2009-05-28 @ 23:02:54
URL: http://soffioffi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0