Få arslet ur vagnen och gör lite skillnad


Förstår att de flesta av er som läser antingen har väldigt taskig ekonomi eller redan är med och skänker pengar till dittan och dattan, men Röda korset är en skitbra organisation. De hjälper människor i nöd, både i Sverige och utlandet. Det är så himla många som har det så mycket sämre än vi, så istället för att gå å se nån halvtaskig film på bio eller ta den där after-work-ölen eller köpa det där överflödiga linnet, så tänkt till en gång extra och skriv in er på Röda korsets ungdomsförbund. Man behöver inte bli aktiv medlem och man blir ingen hjälte av att göra det, men det kan göra en stor skillnad för den som inte har mat för dagen eller någon att prata med om kvällen. Och om du känner dig för gammal för ett ungdomsförbund så funkar riktiga Röda korset lika fint. Nog om det.

För övrigt så har jag haft en skitbra franskalektion, druckit kaffe, gått en promenad, varit sjukt irriterad på lilltjejen för att två minuter inse hur jäkla mkt jag kommer sakna den här familjen, framför allt tjejerna. Och haft allergi. Fascinerande hur lite grönska kan påverka kroppen så mkt, på så kort tid. Nu vill ögonen vila, men inte jag. Imorn bär det av till IKEA igen! 

Gros Bisous 

Kommentarer
Postat av: Eva Skogmyr

Jag är så jvla stolt över Dig!

Vi kan inte göra allt OCH alla kan göra litet och det är det som gör skillnad...

puss o kram

Mamma

2009-05-08 @ 15:22:08
Postat av: sötast

Håller helt med dig... menmen det finns alltiiiid en massa undanflykter. Få arslät ur vagen helt enkelt! vad gör det om hundra år att Du inte hade pengar till en viss sak lixom...

2009-05-13 @ 21:57:55
URL: http://soffioffi.blogg.se/
Postat av: sötast

Håller helt med dig! men som sagt finns alltid en massa undanflykter hit och dit... få ärslet ur vagnen helt enkelt!

2009-05-13 @ 21:59:59
URL: http://soffioffi.blogg.se/
Postat av: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort. De har precis höjt så att man får hela 25 poäng för varje medlem man värvar! (innan var det bara 6 poäng)



Just nu är där en tävling där man kan vinna 3500:- i presentkort i valfri butik!



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

2009-05-13 @ 22:07:08
URL: http://memie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0