More rain and folk-pop-konsert!

Vet inte vad Gud straffar oss för, men syndat måste vi ha gjort, för det här är inte normalt. I alla fall inte för sydfrankrike i slutet av april! Aprilvädret fortsätter att ge oss regn MINST två tre gånger om dagen, oftast håller det bara i sig, oavbrutet.. Så det är lite trist. Men jag hoppas att det är sant som man säger, efter regn kommer solsken!

Helgen har varit hyfsat lugn, lite partande dock som vanligt lediga lördagskvällar. Vi håller oss till de irländska barerna nu för tiden. Och igårkväll var jag på konsert! Eller ja, det var en "folk-pop-kväll" på ett av uteställena i Toulouse, och två band spelade, ett franskt och ett amerikanskt. Soft men riktigt bra! Efteråt tittade vi in på Frog & Roastbeaf igen, samma irländska bar som i lördags, och hälsade på en kompis som jobbar där. Trevligt nog tog Coco bilen in så vi kunde lätt ta oss tillbaka till Colomiers, och slapp undan det mesta av skyfallet.. 

Meike är äntligen tillbaka efter sin semester hemma i Tyskland, vilket är kul, men oturligt nog hade hon inte tid att träffa oss idag så måste vänta till torsdag för en liten reunion. Igår var det precis två månader kvar här för Ida, vilket betyder typ två månader och två veckor för mig.. Men har en hel del att se fram emot den närmsta tiden: 
Grillparty hos Meike, camping-helg i Marseille och sen Karinas systers bröllop! Och för det hoppas vi på lite bättre väder!! 
Så här såg det ut för typ en månad sen, WHY WHY can vi inte få lite mer av detta?







Kommentarer
Postat av: Leia

Jo tack! Det är bra här med. =)

Kramar

2009-04-21 @ 12:00:21
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0